Carfair haalt en brengt

geplaatst in: Uncategorized | 0

Carfair komt naar je toe! Is je auto aan onderhoud of APK toe? Bel ons en wij halen je auto op. In de tussentijd mag je gebruik maken van onze Carfair Beetle zodat je toch mobiel blijft. Je betaalt alleen de benzine die je gebruikt hebt: fair enough!

Spoelt u maar…

geplaatst in: Carfair nieuws | 0

Bij de tandarts is het normaal; even spoelen na de behandeling. Maar hoe vaak spoel je nou de versnellingsbak van je auto? Vandaag hebben we er 3 laten doen door een gespecialiseerd bedrijf. En die kwamen niet voor niks. Links zie je de olie die uit de automatische versnellingsbak komt, rechts de nieuwe olie die erin gaat.

Welke Saab wil je? Keus genoeg!

geplaatst in: Carfair nieuws | 0

Dat we bij Carfair van auto’s houden weet je al. Maar wist je ook al dat we een voorliefde hebben voor Saab? Misschien omdat ze niet meer gemaakt worden, of omdat ze tijdloze modellen maakten, of gewoon we er blij van worden.

Momenteel zijn we bezig met het verkoopklaar maken van 3 Saab’s. Een sportsedan automaat, een cabriolet automaat en een handgeschakelde sport estate. Benieuwd hoe we dat doen? Kom gewoon een keer kijken!

Anita blij met spierwitte 500

geplaatst in: Carfair nieuws | 1

Eigenlijk wilde ze er al jaren eentje kopen. En nu had ze vakantie en dacht: ik doe het gewoon! Wat een leuke, vriendelijke en frisse auto is zo’n 500 toch.

Bedankt voor het leuke contact, Anita en heel veel plezier met je mooie 500!

Eerste auto afgeleverd!

geplaatst in: Carfair nieuws | 0

Officieel is Carfair nog niet geopend, maar een aantal mensen hebben ons al bereikt. Zo ook Joris en Ingrid. Zij zochten een ruime, comfortabele auto waar ze met het hele gezin van kunnen genieten. Bovendien wilde Joris graag een Youngtimer. Deze auto, van minimaal 15 jaar oud, kun je zakelijk heel gunstig rijden. Zo heb je een heerlijke auto met heel weinig bijtelling.

Ook iets voor jou? Bel ons, dan gaan we ook voor jou op zoek!