Ook het airco systeem in je auto heeft regelmatig onderhoud nodig. Dit onderhoud zorgt ervoor dat je airco systeem op een juiste manier blijft werken zodat je er lang plezier van kunt hebben. Het koudemiddel wat in het systeem voor de verkoelende werking zorgt "vervliegt" met ongeveer 10% per jaar en moet dus regelmatig aangevuld worden. Een airco servicebeurt bestaat uit de volgende onderdelen: leeghalen van het systeem, vacumeren en afpersen, opnieuw vullen met de juiste hoeveelheid koudemiddel. Tevens kan je er ook nog voor kiezen om een anti- schimmel en bacterie behandeling aan toe te voegen.

De meeste autofabrikanten bevelen aan om het airco systeem elke twee jaar te laten servicen. Carfair beschikt over de nieuwste airco apparatuur én heeft de juiste gegevens om ervoor te zorgen dat jij het hoofd koel houdt.

Carfair rekent voor een uitgebreide airco service 69 euro. Dit is inclusief koudemiddel. Een veel gekozen optie is de anti- schimmel en bacterie behandeling, die kost 30 euro. Overigens heeft de laatste alleen nut als je gelijkertijd het interieurfilter vervangt, bijvoorbeeld in combinatie met een onderhoudsbeurt. Bel ons voor uitgebreide info!

Een volledige behandeling duurt al gauw drie kwartier tot een uur. Als je auto toch een dag bij ons is voor de APK of een onderhoudsbeurt kost het je geen extra tijd. Als je alleen je airco laat servicen mag je er uiteraard op blijven wachten. In onze huiskamer hebben we genoeg te lezen voor je, er is stabiele WiFi en heerlijke fairtrade koffie!